Imuautopalvelut Sotkamossa Lokapalvelu Kähköseltä

Yhteystiedot
ikoni roskakori

Lokapalvelu Kähkönen tuottaa luotettavat ja monipuoliset imuautopalvelut Kainuun Sotkamossa sekä lähialueilla. Omalla imuautollamme onnistuu näppärästi kaivojen tyhjennykset, viemäreiden avaukset, sulatukset sekä huuhtelut. Yli 20 vuoden jätehuoltokokemus sekä kalustoa asiantuntevasti operoivat ammattilaiset takaavat onnistuneet toimenpiteet. Ota yhteyttä Lokapalvelu Kähköseen, kun tarvitset ammattimiehen viemäreiden ja kaivojen huoltotöihin. Me päivystämme kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Tukkeutuneet viemärit sekä täyttyneet kaivot

Tukkeutuiko viemärisi, tai täyttyikö ravintolasi rasvakaivo? Imuautonkuljettajamme ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa ongelmissasi, kuten viemäritukoksissa. Olemme vain yhden soiton päässä!

Viemäreiden sulatukset sekä huuhtelut

Kalustollamme onnistuvat tehokkaat viemäreiden sulatukset sekä huuhtelut. Viemärin jäätyessä sulatus vaatii oikeanlaiset laitteet sekä ammattitaidon. Varomattomuus ja väärät keinot saattavat aiheuttaa lisävahinkoa viemäreiden sulatuksessa. Meillä on kokemusta sulatuksista yli 20 vuodelta. Suosittelemmekin aina valitsemaan kokeneen tekijän viemäreiden sulatustehtäviin, jotta voit luottaa siihen, että hommat tehdään oikein.

Viemäreiden säännöllinen puhdistus ja huuhtelu ovat tärkeitä huoltotoimenpiteitä, sillä viemärit voivat rasvoittua ja sakkaantua käytössä. Poistuva likainen ja rasvainen jätevesi sekä muut viemäreihin päätyneet aineet saattavat tukkia viemäristön. Huolellisella huuhtelulla voit ennaltaehkäistä ongelmat. Imuautopalvelumme pitävät huolen, että Sotkamon alueen viemärit pysyvät toimintakunnossa.