Jätekuljetus Sotkamossa Lokapalvelu Kähköseltä

Yhteystiedot
ikoni roskakori

Lokapalvelu Kähkönen tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia jätekuljetuksia Kainuun Sotkamossa. Omalla roska-autollamme jäteastioiden tyhjennykset onnistuvat kätevästi. 

Kuljetamme sekajätteet, biojätteet, muovipakkaukset, kartongit ja pahvijätteet sekä lasit ja metallit. Yli 20 vuoden jätekuljetuksen kokemuksella hoidamme jätteet luotettavasti ja sovittuun aikaan. Meiltä voit myös ostaa ja vuokrata jäteastioita.

Taloyhtiöiden jätelajittelulaki

Jätteet ja niiden käsittely kuormittavat planeettamme
sietokykyä. Oikeaoppisella lajittelulla voimme kuitenkin yhdessä minimoida kuormituksen haittavaikutuksia. Laki määrittää tietyt vaatimukset taloyhtiöiden jätehuollolle. Näissä vaatimuksissa ilmoitetaan, kuinka tarkasti taloyhtiön täytyy lajitella jätteensä, riippuen sen koosta eli asukkaiden määrästä. 


Ekokymppi on Kainuun jätehuollon kuntayhtymä. Se määrittelee tarkat aluekohtaiset paikallisen jätehuollon vaatimukset Kainuun alueella. Tutustu vaatimuksiin tarkemmin Ekokympin sivuilla, jotta olet varmasti tietoinen uusimmista säädöksistä.

Jäteastian tyhjennys

Tilaa jätteiden kuljetuksesi meiltä, niin teemme sinulle sopivan tyhjennyssuunnitelman. Suunnitelma määrittelee, kuinka usein
astiat tyhjennetään ja kuinka paljon jätteitä lajitellaan. Mikäli sinulla ei ole omia jäteastioita, saat vuokrattua tai ostettua ne meiltä. Suunnitelmaa tehdessä voimme myös yhdessä miettiä, millaisille astioille sinulla on tarvetta.

Jäteastioiden tyhjennysväli on tyypillisesti kaksi viikkoa. Tyhjennysvälien muutokset, esimerkiksi lomien ajaksi, hoituvat myös meidän kauttamme. Pyydä meiltä tarjous, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen, joka palvelee juuri sinun kotitaloutesi, taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeita.

Lajittelemalla säästät

Lajittelu voi joskus tuntua aikaa vievältä taakalta. Jos kuitenkin lajittelet jätteesi huolellisesti, voit säästää huomattavasti jätehuoltokustannuksissasi. Tämän lisäksi lajittelu on myös hieno ekoteko, joka sataa ennen pitkää meidän kaikkien yhteiseen laariimme.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä Lokapalvelu Kähköseen, ja tilaa sujuva jätekuljetus kilpailukykyiseen hintaan Sotkamon alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, lomakkeella tai vaikka Whatsappilla. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiisi!

Ota yhteyttä